Etceterologion:The official hub of international Etceterology by ETC (=Elias Tabakeas Cartoonist)

Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

etc goes underground in Berlin

Στο μετρό του Βερολίνου υπάρχει εγκατεστημένο ένα σύστημα με βίντεο οθόνες στις οποίες γίνονται «βίντεο εκθέσεις»
Λοιπόν την 31 Μαρτίου (που είναι και τα γενέθλια μου) θα προβάλλεται ένα δικό μου σκίτσο, συγκεκριμένα το «Η εξέλιξη του Άντρα και της Γυναίκας» που είχε δημοσιευτεί στο 9 της «Ελευθεροτυπίας» και είχε εκτεθεί και στην έκθεση «Αχ αυτές οι γυναίκες» στη φιλόξενη γκαλερί «Φιλοχωρία» στην όμορφη Σαντορίνη.

Με τίμησαν με την προβολή και δεύτερου σκίτσου μου την 4 Απριλίου. Συγκεκριμένα το «Αγάπη Μαμούθ» που και αυτό είχε δημοσιευτεί στο 9 της «Ελευθεροτυπίας».
Σας παρακαλώ πολύ όσοι είσαστε στο Βερολίνο εκείνες τις μέρες, πάρτε το μετρό και τραβήξτε λίγες φωτογραφίες και στείλτε μου τις

buzz it!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

δεν είμαι βερολίνο αλλά είναι σαν να πήγα!
χαίρομαι και σε συγχαίρω, και φαντάζομαι τη χαρά σου, βλέπεις η κόρη μου, 20 χρόνων, πριν λίγες μέρες με απίστευτη χαρά μου είπε ότι συμπεριλήφθηκε ένα έργο της σε μια συλλογική στην αθήνα, το μόνο από το εξάμηνο της καλών τεχνών όπου σπουδάζει...
δε φανταζόμουν τόση χαρά.
τώρα, βαριεστημένα κοιτώντας το δικό μου ιστολόγιο, πάτησα 'επόμενο ιστολόγιο' και σκεφτόμουν πως θα με βγάλει σε κανα ισπανοκινέζικο και με έβγαλε σ' αυτό το αυθόρμητο και ωραίο μπλογκ! χρόνια πολλά, καλή ανάσταση και πάντα επιτυχίες!

Elh είπε...

φοβερο τ σκιτσο ''ανδρας και γυναικα!''
μπραβο σου μου αρεσε παρα πολυ οπως κ αυτο με το μαμουθ!!!!!!!!!!!!!!!