Etceterologion:The official hub of international Etceterology by ETC (=Elias Tabakeas Cartoonist)

Πέμπτη, Νοεμβρίου 22, 2007

Μπομπ Σφουγγαράκης ο Διαφθορέας!


Καλά… θα τρελαθούμε τελείως! Καθώς έπινα τον πρωινό καφέ μου, να ανοίξει λίγο το μάτι μου… κάτι άκουσα από την TV ότι λέει το ΕΣΡ θα εξετάσει την ηθική του Μπομπ Σφουγγαράκη!! Λέω… μπα… κάποια σάτιρα είναι… αλλά είπα να το τσεκάρω διαδικτυακά και δεν είναι ψέματα!!

Δείτε και το κείμενο του ίδιου του εσουρου!!!

Εδώ ο σκιτσογράφος παραδίδει τα όπλα γιατί ο σουρεαλισμός της πραγματικότητας έχει ξεπεράσει κάθε γελοιογραφικό εύρημα!! Εύγε ΕΣΡ!!

buzz it!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

lol afta einai! tetoia na akouw gia ton sfouggarakh na mou ftiaxnei thn mera! (kserw, eimai apaisia :P)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΜΠ, ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ. !! ΟΣΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ σαδφσδφσδφσαφσδφδ
σδφασδφσδφδσφδσφ
ασδφδσφσδ :D

Ανώνυμος είπε...

Στο 9 σίγουρα θα έχετε χοντρό μέσον για να δημοσιεύετε τις ανοησίες σας ακόμα. Δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ. Ότι κάνετε είναι ανόητο και νηπιακό. Δεν βαρεθήκατε; Εσάς σας φαίνονται αστείες οι μπούρδες που σκαρώνετε; Έλεος.

Unknown είπε...

Αγαπητέ/ή/ό ανώνυμε/η/ο με καταλάβατε! Όντως έχω χοντρό μέσο γι’ αυτό μου δημοσιεύουν τις ανοησίες μου! Είμαι ο κρυφός ιδιοκτήτης της Ελευθεροτυπίας!
Το ξέρω το ότι κάνω είναι ανόητο και νηπιακό, αυτή είναι και η φιλοδοξία μου! Και όχι δεν βαρέθηκα ακόμα, ευελπιστώ σε λίγα χρόνια ακόμα… Τέλος, όχι, δεν έχει άλλο έλεος! Όσο εσείς επιμένετε να διαβάζετε τις γελοιογραφίες μου, τόσο εγώ θα σας πετάω τις νηπιακές ανοησίες μου! Τώρα ποιος είναι ο σαδιστής και ποιος ο μαζοχιστής;!
ΥΓ. Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Μπομπ;

Ανώνυμος είπε...

Όντως είστε σαδιστής κι εγώ μαζοχιστής. Η απάντησή σας πάντως έχει χιούμορ. Ιδίως το ότι δεν υπάρχει έλεος. Όσο γιά τον Μπόμπ, πράγματι δεν υπάρχει σχέση. Μάλλον τον χρησιμοποίησα σαν μέσον. Έστω. Καλή επιτυχία στις δίαιτες και πάνω απ' όλα περαστικά στη μητέρα σας.

Ανώνυμος είπε...

rmlmtot,ov,otjmotoitumovoiatumoitumpiumoirugvmepov,uoriuveoiumveoituvmoetuvmoitumv
krgveort;uvmoiaerutmvaoierutvmr
αδκηφα δκηφ ωα΄κφω α΄δκλφοιαξ οαιρφγ
απριτ,ωα
[ιωπ

ριαε[ιω
α[ιβ,
α[ιυω.
α[ιω.
α[

ΑΥΤΑ. Kai kala sou ine.

dora είπε...

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!

ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ!!!