Etceterologion:The official hub of international Etceterology by ETC (=Elias Tabakeas Cartoonist)

Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2008

Κινδυνεύει το φεστιβάλ της Βαβέλ!

Το φεστιβάλ της Βαβέλ κινδυνεύει να μην γίνει, από τις «πολιτιστικές» επιλογές του Υπουργείου Πολιτισμού και στον κυβερνοχώρο κυκλοφορεί το παρακάτω κείμενο από τους φίλους της Βαβέλ. Αν θέλετε να βοηθήσετε στείλτε την παρακάτω επιστολή, ή κάτι ανάλογο, ή φτιάξτε ένα δικό σας κείμενο, ή μαζέψτε υπογραφές στον δικό σας χώρο, ότι μπορείτε…

Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε κάτι αλλά τουλάχιστον ας δηλώσουμε την διάθεση μας σε πράξεις που δεν βοηθάνε στην πολιτιστική ανάπτυξη και ακόμη περισσότερο της 9ης τέχνης...
ιδού το κείμενο λοιπόν...

Προς
Υπουργό Πολιτισμού
Κ. Μιχάλη Λιάπη
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Φαξ: 2103638101

Αξιότιμε κύριε Λιάπη

Μαθαίνω ότι το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς κινδυνεύει να μην πραγματοποιηθεί, επειδή εσείς αποσύρατε την υποστήριξη σας.

Σαν φίλος αυτής της τέχνης, κάθε χρόνο μέσα από αυτή την εκδήλωση, έχω την ευκαιρία και για 4 μόνο μέρες να θαυμάσω εκθέσεις έργων διάσημων δημιουργών και εικαστικών ομάδων, από όλες τις γωνιές του πλανήτη.
Επίσης οι περισσότεροι έλληνες δημιουργοί κόμικς, παρουσιάζουν στο ελληνικό κοινό τις τελευταίες δουλειές τους μέσα από αυτή την εκδήλωση.
Το ίδιο ισχύει και για τις εξειδικευμένες ελληνικές εκδόσεις.

Το ερώτημα λοιπόν που γεννιέται είναι… «Θα αφήσετε να εξαφανιστεί ακόμη ένα πολιτιστικό γεγονός, το οποίο είναι αφιερωμένο σε μία τέχνη που παρά τους πολυπληθείς φίλους της, συστηματικά αγνοείται από πλευράς υποστήριξης της πολιτείας;»

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Με εκτίμηση
..................
(το όνομά και υπογραφή σας)
παρεμπιπτόντως αν θέλετε προωθήστε το με e-mail γράψτε το στο blog σας, αναρτήστε το στο site σας, βάλτε το σε κάθε facebook, myspace, etc, etc…
διαδώστε το γενικά σε φίλους και φίλες σας...

Διαβάστε και την Ερώτηση του Περικλή Κοροβέση προς τον Υπουργό Πολιτισμού
Και μπανεράκια για όποιον θέλει (για μαύρο φόντο/σκούρο και για άσπρο/ανοιχτό…)Η χρήση τους ελεύθερη για όλους!

ΥΓ. Παρακαλώ, για να μην ψάχνω, όποιος ξέρει τον καλύτερο τρόπο να στείλει κανείς φαξ μέσω ιντερνέτ, ας μας το πει εδώ, (άμεσα παρακαλώ)…
Συνέχεια >>

buzz it!

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2008

Εργαστήριο Δημιουργικότητας : Ειδικά βραχύχρονα εντατικά τμήματα

Παιδία, ιδίως εσείς που έχετε περάσει από το Εργαστήριο, παρακαλώ βοηθήστε να πετύχει αυτό το πείραμα, προωθώντας το παρακάτω μήνυμα:

Εργαστήριο Δημιουργικότητας
Ειδικά βραχύχρονα εντατικά τμήματα



Είστε σε κάποιο -οποιοδήποτε- δημιουργικό επάγγελμα και θέλετε να «απογειωθείτε» δημιουργικά;
Θέλετε απλά να έχετε μία πιο δημιουργική ζωή;
Το μοναδικό στην Ελλάδα Εργαστήριο Δημιουργικότητας με διεθνείς προδιαγραφές και με καθηγητή τον γνωστό σκιτσογράφο (και όχι μόνο) Ηλία Ταμπακέα μετά μία γόνιμη πορεία 10 χρόνων σαν πετυχημένο μάθημα στη Σχολή Σκίτσου Ορνεράκη τώρα «ανοίγει τις πύλες του» σε όλους με ειδικά βραχύχρονα εντατικά τμήματα!

Τα «μαθήματα» του Εργαστηρίου Δημιουργικότητας γίνονται στους άνετους χώρους της Σχολής Ορνεράκη με σύγχρονα εποπτικά μέσα και συνοδεύονται από δωρεάν αναλυτικές σημειώσεις για να σας βοηθήσουν.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και πάρτε την απόφαση!

Αρχίζει μέσα Σεπτεμβρίου
Για πληροφορίες και εγγραφές στη Σχολής Σκίτσου Ορνεράκη info@ornerakis.gr τηλ 210 86 65 611
Συνέχεια >>

buzz it!