Etceterologion:The official hub of international Etceterology by ETC (=Elias Tabakeas Cartoonist)

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2008

Time Debris 1 : “How old are you?”

«Η νοσταλγία δεν είναι πια αυτό που ήταν παλιά»*
Simone Signoret

Έπαθα ψιλοσοκ βρίσκοντας αυτή την φωτό! Ήξερα ότι μωρό με πήγαινε η μάνα μου στο καφενείο μπροστά στο Μουσείο, αφού μέναμε τότε στην Πλατεία Εξαρχείων, αλλά και ότι χτιζόταν τότε το Αρχαιολογικό Μουσείο ήταν λίγο …too much!

Τις προάλλες που ανακάλυψα τη φωτο την πήρα μαζί μου στο τσιμπούσι που είχαμε οι 9δώροι σε ταβέρνα και όλοι έπαθαν την πλάκα τους! Την πιο φοβερή ατάκα πάντως την είπε (όπως πάντα!) ο Δημήτρης Βανέλλης «Δεν κατάλαβες… Δεν είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο που χτίζουνε… ο Παρθενώνας είναι!»
Γιατί Time Debris βλ. αυτό το πόστ...

*(«La nostalgie n'est plus ce qu'elle était»)
Συνέχεια >>

buzz it!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2008

Time Debris

«Η νοσταλγία δεν είναι πια αυτό που ήταν παλιά»*
Simone Signoret
Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ ότι μετά την πρόσφατη μετακόμιση μου ήρθαν στην επιφάνεια διάφορα, παλιά πράγματα (σαν συντρίμμια στον αφρό μετά από σύγκρουση αεροπλάνου στη θάλασσα). Ήρθε και η ομάδα που έφτιαξε το ντοκιμαντέρ που αναφέρω στο ίδιο ποστ σαν άλλη NTSB (CSI αεροπορικών δυστυχημάτων για τους αμύητους…) να φωτίσει και να ψάξει τα συντρίμμια και να στείλει κι εμένα σε ένα φοβερό τριπ νοσταλγίας… Αποφάσισα λοιπόν κι εγώ να οδηγήσω τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά τα συντρίμμια του χρόνου να βρουν και το δρόμο τους εδώ…


Στη φωτογραφία μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση του χάους που επικρατεί… Είναι μέρος της θέας απ’ τον υπολογιστή μου

*(«La nostalgie n'est plus ce qu'elle était»)
Συνέχεια >>

buzz it!